Nyttig å vite

På siden ”Nyttig å vite” vil vi samle informasjon som vi mener du bør kjenne til. Artiklene det refereres til vil i de fleste tilfeller være tidligere presenterte nyheter, men som etter en tid kan bli vanskelig å finne igjen blant de andre nyheter som er lagt ut.

113 – medisinsk nødtelefon
Dette nummeret ringer du hvis personer er syk eller skadet og du føler at du ikke behersker situasjonen alene eller vil ha veiledning av medisisnk personale.Ved tvil ring for å få avklart situasjonen.

Omadressering av avisa
Hytteeierforeningen har montert aviskasser til omadressering av aviser for foreningens medlemmer. Instruks for hvordan dette gjøres leses her.

Løype Stenraklet – Bløtslettet
Her finner du litt info om løypa, sporkart og løypeprofil.

Stoff til hjemmesiden
For å få en mer levende hjemmeside, oppfordres du til å bidra med stoff. Hvilke type stoff vi ser for oss, og hvor stoffet skal sendes finner du her.

Bruktmarked
Etter henvendelser fra foreningens medlemmer, har styret besluttet at det kan åpnes for salg og kjøp av brukt hytterelatert utstyr på foreningens hjemmesider. Det er viktig at de som legger ut noe for salg melder fra når produktet er solgt, så tilbudet kan fjernes fra nettet.