Jøldalsveien – rapporter veistandard

Skrevet av
Bilde er ikke hentet fra Jøldalsveien
Det er Jøldal Veglag – http://joldalveglag.no/, som er offisiell informant for veistandarden til Jøldalsveien. Jeg har registrert at Veilaget ikke legger ut informasjon ofte. I melding datert Apr 7, 2017 skrives «2-hjuls drevne biler anbefales ikke”. Ikke alle familier er utstyrt med 4-hjuls dreven bil, og av den grunn regner jeg med at det er mange som lurer på hvordan veistandarden utvikler seg, og om det blir mulig å komme på hytta i påska 2017 med en 2-hjuls dreven bil.
Jeg registrerer at det er utrolig mange som bruker hjemmesiden til Hytteeierforeningen, og da er informasjon om Jøldalsveien godt besøkt.
Jeg regner med at i alle fall eiere av 4-hjuls dreven bil kjører Jøldalsveien, og hvis de som kjører Jøldalsveien kunne sende en objektiv observasjon av veistandarden ville dette glede mange.
Melding bør inneholde:
  • Tidspunkt kjørt
  • Kjørt strekning
  • Angivelse av de dårlige partiene. Legg gjerne ved et/flere bilder av de dårlige partiene, slik at leser selv kan vurdere hvor ille det er.
  • Vurder om vei er kjørbar for 2-hjuls dreven bil.
I tillegg har strekningen fra Grindal til bommen til tider vært utfordrende. Suppler gjerne med informasjon om denne strekning.
Melding sendes Anders Bakken 93086110 / anenba@gmail.com. Legges melding ut på Facebook, vil ikke melding “slippes” før administrator for Jøldalveien Hytteeierforening sin Facebook-side gjør dette.